After 4 month with no problem, wont connect to bank

Hi All! After 4 months of using YNAB with no issues, the last 2 days I am unable to connect my bank account. 

1 I have rebooted PC

2. Logged in/out YNAB

3. Changed bank password

4. Completely removed/readded banking info in YNAB

 

Any additional suggestions?

3replies Oldest first
  • Oldest first
  • Newest first
  • Active threads
  • Popular
  • We're closing out Bank Importing threads in the forum to make sure these issues are better resolved.

    Replies in this thread have been turned off, but if you’re having trouble with your bank, please fill out this form and our Direct Import team will help you get things back up and running!

    Like
  • Hi Pterodactyl ! 

    I'm seeing an error on your bank connection that typically means invalid credentials have been entered. I see that you wrote in via email, so I'll follow up with some steps to try there. Let me know how it goes!

    Like
      • WordTenor
      • Arranged the menu, the venue, the seating.
      • WordTenor
      • 5 mths ago
      • Reported - view

        Nicole I flagged this so that you’d move it to the right spot in the forums. I didn’t want to be a jerk to the OP and point out that it was not in the right section. But since there’s no way to indicate why a post has been flagged, I see you’ve just answered the query instead of moving the post. Please also move the post. Some of us filter Bank Import questions so that we can focus on other parts of the forum. 

      Thanks! :)

      Like
Replies are closed
Like
  • 2 wk agoLast active
  • 3Replies closed
  • 43Views
  • 3 Following