USAA Accounts not connecting

Only some of my USAA accounts are connecting.  I have tried reconnecting several times but not all accounts are showing as being able to connect anymore.  They were previously working fine.  I have waited several days to see if the issue would clear up but it has not as of yet.  I have the 2FA security set up.  Computer recognition is turned off.

9replies Oldest first
  • Oldest first
  • Newest first
  • Active threads
  • Popular
  • We're closing out Bank Importing threads in the forum to make sure these issues are better resolved.

    Replies in this thread have been turned off, but if you’re having trouble with your bank, please fill out this form and our Direct Import team will help you get things back up and running! :)

    Like
  • Mine are working well. I need to enter the texted code into YNAB when I hit the import button and it takes a couple minutes but it all comes in then. Good luck! 

    Like
  • There is a message saying that there is an error connecting with some of my accounts.  When the app connects to the bank, it only shows a 3/6 accounts that I have, one of which is still linked.  It does not show the other 3 accounts as even available to link anymore.

    Like
    • Hi Nate !

      I took a look and I only see three accounts on our end. Do you mean you're missing three additional accounts?

      We've heard from quite a few YNABers that your missing accounts may show up in YNAB after signing an updated W9 in your online USAA account. Can you login directly to your account and see if that's something USAA has requested? 

      Please let us know if you have any other questions, or if the W9 tip didn't do the trick! 

      Like
  • I did have a W-9 to sign a week or so ago and signed when I received a message to do so.  That is about the time I lost the connection.  There are two accounts that were linked that are still showing on the sidebar with the little triangle and exclamation mark next to them.  They are no longer showing up as options to link when I go through the connection steps.

    Like
    • Nate Thanks for giving that a try! Since you still aren't seeing those accounts, I sent a quick email to gather a bit more information so our import partner can investigate! :)

      Like
      • Nate
      • nates02gt
      • 5 mths ago
      • 1
      • Reported - view

      Faness Thank you!

      Like 1
  • Still having the same issue.  Any movement on the issue with the import partner?

    Like
    • Hi Nate ! Did you see that last email we sent? I've sent another, just in case! We'll need a few details from you to move forward. 🙂

      Like
Replies are closed
Like
  • 3 mths agoLast active
  • 9Replies closed
  • 107Views
  • 4 Following